Goodiebox' en er landet

Stila Eyes Are The Window – Mind

IMG_0397

Er du ude efter en øjenskygge palette hvor alle farverne er matte, så kig med her!

Der findes 4 i denne serie, men de andre er der en blanding af shimmery og matte øjenskygger. Jeg valgte udelukkende at købe paletten ved navn Mind ? da den kun har matte øjenskygger i sig, hvilket jeg godt syntes kan være svært at finde.

Indpakningen er super fin ? spejlblankt guld. Inden i er der et stort spejl og de 12 flotte øjenskygger.

IMG_0391

Der er både varme, kølige, lyse og mørke farver i paletten.

IMG_0390

Selve konsistensen af alle øjenskyggerne er anderledes i forhold til fx Urban Decay. Urban Decay har nogle lækre cremet øjenskygger. I Stila paletten Mind er de mere tørre i det (ved ikke om der gælder alle deres paletter). Det kræver altså en form for en primer på øjenlåget, og derefter en af de lyse farver som base. Jeg vil bestemt ikke sige de er dårlige, det er de IKKE. Jeg oplever ikke at de drysser.
Hvis du lægger en primer (jeg bruger pt M.A.C. Paintpot i farven painterly) og en af de lyse øjenskygger som base så er de nemme at blende ud.

Jeg har taget 4 farver og swatchede dem på min arm.

IMG_0396

Her ses farverne Wit, Imagination, Brillance og Creativity.

Stila kan købes på beautybay og koster lige omkring de 300 kr. Jeg var heldig at finde den på tilbud der inde til ca. 260 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Goodiebox' en er landet