SUGAR POP

Idunminerals mineral foundatrion

IdunMinerals

Mineral foundation

Måske har du hørt om dette skønne mærke før, eller set deres smukke indpakning.

FullSizeRender (1)

I dag vil jeg skrive lidt om deres mineral foundation, for det er simpelthen den bedste mineral foundation jeg nogensinde har prøvet. Den har den fineste matte og naturlige finish og kan bygges op fra let til medium dækning. Man kan på ingen måde mærke at man har den på og den holder hele dagen på mig.

FullSizeRender

(Her har jeg Idunminerals foundation på i farven Disa)

For lige at få et par ting på plads, så er dette til alle uanset alder og hudtyper. Derudover har de plejende og beskyttende egenskaber. Produkterne er med rensede mineraler. Der er hverken talkum, olier, silikoner, parfume, parabener eller andre stoffer der kunne give anledning til allergiske reaktioner (Thumbs up).

Sådan gør du:

Kom lidt produkt ud i låget.

Sæt din børste ned i, og kør rundt, med et let tryk. Så får man “smadret” mineralerne og kør så børsten rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser, og vupti så har du et smuk naturligt look.

🙂

Prisen er lidt i den dyre ende på 319 kr. Men den er meget drøj i brug og holder længe. Så for mit vedkommende er prisen helt i orden.

Håber du kunne bruge noget af det. Tusind tak fordi du læste med.

Rigtig god dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUGAR POP