Depend O2 Game, Set, Match. Spring/forårs kollektion

OBLEPIKHA SIBERICA PROFESSIONAL

[sponsoreret]

Jeg har været så heldig at jeg har fået tilsendt disse tre produkter til test. Jeg vil i dette indlæg skrive lidt om serien og selvfølgelig de tre produkter.

Natura Sibrica har lavet denne serie som hedder OBLEPIKHA SIBERICA professional som har en række produkter, krops- og hårpleje. Alle produkterne i denne serie indeholder havtorn fra Altaj regionen i Rusland, og kaldes Altaj Oblepikaha.

Altaj Oblepikha er en af de bedste kilder af vitaminer, Aminosyrer, fedtsyrer, omega 3, 6 og 9, samt sjældne omega 7 som bidrager væsentligt til vores sundhed IG skønhed.

De tre produkter jeg har fået lov at teste er Seriens hånd creme, fod creme og en hår olie.


Det første produkt jeg vil skrive om, er det produkt som jeg virkelig har fået øjnene op for. Det er deres hånd creme. OBLEPIKHA hans cream.


Kan virkelig godt lide den har hånd creme.den dufter så godt. Jeg er SÅ sart når det gælder hånd cremer. Men denne her er så lækker, den trænger hurtigt ind og giver ikke fedtet hænder. Jeg har de lækreste bløde sunde hænder med denne creme.

Så er du ligesom mig, som hader hånd creme som fedter og slet ikke trænger ind, så er jeg sikker på du vil elske denne.

Det næste produkt er hårolien. OBLEPIKHA Oil complex for hair ends.


Hårolien er reparerede som fornyer og reparerer hårets spidser. Forebygger at håret ikke knækker og reducerer spaltede spidser. Den er også varme beskyttende.

Duften er altså ikke lige min kop te, men selve produktet proformer rigtig fint. Mit hår bliver dejligt blødt og mine tørre spidser ser mere sunde ud.

Det sidste produkt, det er fod cremen. OBLEPIKHA foot cream.


Fod cremen dufter ligesom hånd cremen. Den er også rigtig lækker. Jeg har brugt den efter badet om aften, derefter har jeg taget et par stor sokker på og hoppet i seng. Næste morgen er mine fødder SÅ bløde. Så endnu et super lækkert produkt.

Alle produkterne har en super fin emballage, de er pæne at have stående fremme. De indeholder allesammen en høj koncentration af økologiske olier af Altaj Oblepikha, som koldpresset fra håndplukkede bær.

Nu tænker du nok at produkterne ikke er til at betale, men så får du nok et chok nu.

Håndcremen koster  39 kr. for 75ml.

Hår olien koster 69 kr. for 50ml.

Fod cremen koster 39 kr. for 75 ml.

Produkterne kan købes i deres butik i København og på deres Facebook side.

Alle meninger om produkterne er mine ærlige meninger.

Tak fordi du læste med og rigtig god dag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Depend O2 Game, Set, Match. Spring/forårs kollektion