OBLEPIKHA SIBERICA PROFESSIONAL

Mine yndlings øjenskygge paletter for tiden


Jeg tænkte at jeg ville skrive lidt om mine yndlings paletter for tiden, som jeg bruger nærmest hver dag.

Som du kan se er jeg ret vild med de varme toner. De super flotte brænde orange/røde, brune farver. Med de her paletter kan man lave MANGE forskellige looks både neutrale men også de mere vilde farverige looks.

Lad os se lidt nærmere på de forskellige paletter.

Morphe 35o


Den nok mest hypede palette “of all times” er Morphe’s 35o palette.

Jaclyn Hill elsker denne palette, og jeg må sige at jeg forstår hende fuldt ud. Det er nok også derfor at den nærmest er udsolgt INDEN den kommer på lager i de forskellige web-shops.

Paletten indeholder 35 varme farver. Brænde orange brune farver. Der er både matte og shimmer i denne palette. Alle skyggerne er super bløde og har en vild pigmentering.

Paletten koster ca. 170 kr på beautybay og 230 kr hos den danske shop House Of Stars. Det er en vildt billig palette med en voldsomt god kvalitet. I love it ?

Too Faced Sweet Peach


Er min nyeste palette i samlingen. Faktisk havde jeg planer om at vente med at købe den til Sephora åbner deres skandinaviske web-shop. Men da jeg ikke er den type som har massere af tålmodighed til at vente, tja så bestilte jeg den på sephora’s franske web-shop. Jeg har bestilt der fra før, og det har fungeret fint med Google translate. 

Paletten har 18 smukke farver som har både matte og shimmer finishes. Igen en palette med varme farver som er så populært. 

Paletten dufter af fersken, det er jo individuelt om man syntes om det eller ej. Alle skyggerne er bløde og pigmenteret. Nogen mere pigmenteret end andre, hvilket jeg syntes er helt fint. Shimmer farverne er mest pigmenteret og faktisk lige før de er helt metalliske.

Prisen for denne smukke palette er 360 kr. Det syntes jeg er er en god pris.

Anastasia Beverly Hills MODERN RENAISSANCE 


Ja.. igen en palette med varme orange/røde farver. 

I paletten er der 14 skygger som er en blanding af matte og shimmer finishes. 

Jeg har efterhånden haft paletten i 8 måneder, og den kan stadig købes.

Det er min første palette fra Anastasia og jeg er super glad for den. Farverne er bløde og  super pigmenteret, dog er der meget “Fall-out” så man skal lige huske at slå børsten af. 

Jeg har købt min palette på beautybay til ca 350 kr. Hvilket jeg syntes er en fair pris for en lækker palette.

Too Faced Chocolate Bar


Chocolate bar, har jeg haft i et år, så det er den ældste af de fire paletter.

Den indeholder 16 skygger med forskellige finishes, der er både matte og shimmer. De to store skygger er highligters, den ene er mat og den anden shimmer. 

Paletten dufter af chokolade, igen så er det jo individuelt om man kan lide det eller ej. Personligt er jeg ikke fan af at mit makeup dufter af chokolade, bestem ikke om morgenen. Vil dog sige at det ikke er så vildsomt mere, så enten aftager duften eller også har jeg vænnet mig til det.

Alle øjenskygger er bløde og pigmenteret, super lækker kvalitet. Paletten koster ca. 360 kr. Og kan købes hos Sephora.


Jeg håber du kunne bruge indlægget, måske du har fundet ud af hvilken palette du skal have fat i? ?
Rigtig god dag og tak fordi du læste med ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OBLEPIKHA SIBERICA PROFESSIONAL