NYX liquid suede /Anmeldelse

Sheet Maskes

SheetMaskes

Ja.. Sheet maskes.. vi har hvis alle hørt om dem. Sheet maskes har været ret hypet her i Danmark de sidste par år. Er der så noget om snakken? Og hvad er disse såkaldte Sheet Maskes??

Det håber jeg at du kan blive klogere på ved at læse med her 🙂

Hvad er Sheet Maskes?

Sheet Maskes er koreansk hudpleje, I Korea er det meget længere fremme med hudpleje end vi er her og i flere andre lande.

I hver af disse indpakninger/poser er der en maske, det er nærmest et stykke stof med huller til øjne næse og mund. Masken er foldet fint sammen, så man skal lige passe på man ikke ødelægger den når man folder den ud. Masken er gennemvædet med lækker pleje til ansigtet. Du lægger masken på ansigtet i 15-20 minutter og lader huden absorbere alle de lækre ingredienser som er i masken.  Når tiden er gået tager du masken af og smider den ud- og massere bare ansigtet med fingrene til du syntes at produktet fra masken er i hele ansigtet og halsen. Der er flere incl. Mig selv, gør ikke mere end dette efter- men vil du gerne have din ansigts creme på bagefter så gør du bare det.

Der er mange forskellige mærker og de har flere forskellige egenskaber, dog er de fleste fugtgivende.

Her ser du dem jeg har

SheetMaskes1

SheetMaskes2

SheetMaskes3

Det mærke jeg bruger flest af er Innisfree- de er også nemt tilgængelige- i den forstand at man selvfølgelig må en tur på nettet. Jeg har købt mine på Ebay der kan man købe en pakke med 15 stk. til ca. 150 kr. Hvilket jeg syntes er en helt faier pris for så lækre masker.

Er de hypen værd?

JA- det syntes jeg helt bestemt de er!  Og det gode er at man skal ikke i gang med at vaske og vaske masken af- det er jo et fint tyndt stykke stof som bare tages af og smides ud.

I LOVE IT 🙂

Tusind tak fordi du læste med- Du er altid velkommen til at skrive en kommentar her inde og du er også velkommen til at kontakte mig på IG @fru­_sch_makeup

Rigtig god dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYX liquid suede /Anmeldelse