CELESTI beautybag

GOODIEBOX Five Years


Så blev det tid til februar’s Goodiebox- denne gang en speciel boks.

Goodiebox fylder nemlig 5 år, derfor er boksen fyldt op med fem lækre ful size produkter. Fem spænde produkter og en kode så man kan få 20% rabat hos Jane Kønig.

Lad os tage et kig på boksens indhold.


SLEEK i-Divine, Au Natural + LUXIE beauty, Round blending brush.

Paletten fra SLEEK er faktisk ikke en nyhed for mig, jeg har nemlig haft den før. Paletten er fyldt med naturlige farver og passer super fint til en naturlig makeup. Skyggerne er super lækre og så er prisen kun 99 kr.

Børster ja dem kan man da aldrig få nok af. Hvis du ser amerikanske youtuber, så har du sikkert også set det her mærke før. Børsterne er super fine, rosa med rose gold. Den glæder jeg mig meget til at få afprøvet. Børsen koster 89 kr.


EMITE Makeup, Diamond Cream.

Diamanter som creme highligter, hmm.. diamanterne mangler bare, men produktet skulle give en elegant skinnende effekt på huden. Er spændt på at prøve produktet på ansigtet, de steder hvor man normalt vil highligthe- kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen. Prisen er 200 kr.


HEVI, Body Sugaring.

Yes! Jeg er stor fan af sugaring til at fjerne hår på benene, og selvfølgelig har jeg prøvet denne- er fan! Mine ben er så bløde og det er de i flere dage efter. Sugaring er en skånsom måde at fjerne hår på. Det er selvfølgelig vigtigt at læse vejledningen igennem inden man begynder at hive hår ud med sugaring.

Prisen er 69 kr.


UNANI, Dermo Defense Face Mask.

UNANI er et spansk brand, som vi har set før i i en anden boks.

Denne maske er en let gelé maske som giver massere af fugt og virker beroligende og kølende. Giver huden en gennemfugtet og ensartet overflade. Så har man meget tid om morgenen, tja så vil huden jo være perfekt at lægge makeup på derefter.

Hvad syntes du om indholdet? Får du goodiebox eller har du overvejet at købe den?

Boksen koster 169 kr. Pr. Måned og kan bestilles Her

Tak fordi du læste med. Rigtig god aften ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CELESTI beautybag